2012 m. rugsėjo 8 d., šeštadienis

Laiškas

Mieli rinkėjai,
brangūs bendražygiai,

Besibaigiant Seimo 2008-2012 m. kadencijai, galiu užtikrinti, kad mano vertybės nepasikeitė. Tikiu, kad Lietuvos valstybės pagrindas – tai stipri šeima, tvirta bendruomenė ir vieninga tauta. Besąlygiškai tikiu laisvės vertybe ir suprantu, kad tik laisvas žmogus yra darbingas ir pajėgus išlaikyti šeimą.

Pripažindama, kad valstybės ateitis yra vaikai, pastaruosius ketverius metus mano veiklos prioritetu išliko vaiko gerovė. Negaliu likti abejinga likimo nuskriaustiems, suklydusiems, prasikaltusiems, save žalojantiems vaikams. Tikiu, kad kiekvienas vaikas iš prigintiems yra geras, tik kai kuriems reikia tai priminti ar padėti tuo patikėti.

Reiškiu didžiulę pagarbą garbaus amžiaus žmonėms. Tikiu, kad valstybė turi dėti visas pastangas siekdama užtikrinti garbingą senatvę mūsų tėvams.

Ginu išskirtinai jautrią visuomenės grupę – neįgaliuosius. Žmogus su negalia turi teisę gyventi visavertį gyvenimą – mokytis, dirbti, siekti karjeros, dalyvauti visuomeninėje veikloje, puoselėti savo pomėgius.

Lenkiuosi Lietuvos Laisvės kovų dalyviams, politiniams kaliniams ir tremtiniams. Jūs buvote ir esate laisvės simbolis, gyva atmintis ir didvyriškos Lietuvos istorijos liudininkai. Esu viena iš Jūsų, tremtinė. Man visada džiugu dalyvauti mūsų politinių kalinių ir tremtinių skyrių rengiamuose susirinkimuose ir šventiniuose paminėjimuose. Didžiuojuosi esanti Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos nare.

Laišką, kuriame rasite informaciją apie mano 2008-2012 m. Seimo kadencijos metu nuveiktus darbus, pateiktus teisės aktų projektus, darbas su jaunimu ir senjorais, galite atsisiųsti:L a i š k a s


KARTU PASIEKĖME DAUG. NESUSTOKIME!

ŽINAU KĄ DARYTI. PADĖKITE TĘSTI DARBUS!


Nuoširdžiausiai Jūsų,
Vincė Vaidevutė MARGEVIČIENĖ